Kaas van Dick Matena te zien in Jakarta – 19 mei 2010 tot 15 juni 2010

Tentoonstellingen

Van 19 mei 2010 tot 15 juni 2010

Info: www.mfa.nl/erasmushuis

Erasmus Huis in Jakarta

Het Erasmus Huis (het Nederlands Cultureel Centrum in de Indonesische hoofdstad Jakarta) stelt deze lente de tekeningen tentoon die Dick Matena heeft gemaakt voor de bijzondere uitgave van Willem Elsschots Kaas. In 2008 werden Matena’s 219 originele paginagrote tekeningen voor ‘Kaas’ tentoongesteld door deBuren in het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten in Antwerpen, in het kader van de Elsschotvierjaarse 2007-2010. deBuren leent de 219 originele tekeningen aan het Erasmus Huis uit. Dick Matena zal bij de opening aanwezig zijn en bij die gelegenheid wordt ook een nieuwe Indonesische vertaling van Kaas gepresenteerd.

In samenwerking met Erasmushuis Jakarta

.